Skena Verore: Ja komplet programi i festivalit

0

Skena Verore tashmë ka filluar dhe do të ofrojë program të llojllojshëm për dashamirësit e artit, si nga Ulqini ashtu edhe për mysafirët. I gjithë evenimenti do të përfundojë me datën 21 gusht kur do të përformojë grupu i valltarëve nga Italia.

Të gjithë skemën e programit mind ta shihni më poshtë.

 

programi1