Skandal: Thirrje për vota serbe përmes urrejtes ndaj shqiptarëve dhe boshnjakëve

0

Në këtë ditë zgjedhjesh parlamentare, nuk ka vonuar të shënohet edhe një incident tjetër i rëndë.

Pranë redaksisë tonë ka mbërritur njoftimi se shumë qytetarë kanë fituar një mesazh nga një numër i paidentifiuar, i cili bën thirrje për vota serbe nëpërmjet nxitjes së urrejtjes ndaj shqiptarëve dhe boshnjakëve. Sipas këtij mesazhi pretendohet se një prej forcave politike më të mëdha në vend është duke blerë vota shqiptare dhe boshnjake duke dhënë vlerën 250 Euro për secilën votë.

Ky mesazh është një fyerje e rëndë për komunitetin tonë etnik.

Më poshtë po ju përcjellim një foto të mesazhit të ardhur përmes telefonit;image-0-02-05-3bb755393def8387c5cdbd04f7c84ec5955dd7b735946956246a549fc0028a02-v-1