Shpallen Listat DF, BS dhe Koalicionit Shqiptar “Shqiptarët të Vendosur”

0

Dje, Komisioni zgjedhor Shtetëror ka shpallur listat e Frontit Demokratik, Partisë Boshnjake dhe Koalicionit “Shqiptarët të Vendosur” të përbërë nga FORCA – UDSH – ASH, raporton e përditshmja “Vijesti”

Listës qytetare “Lidhja Demokratike e Shqiptare” të kryesuar nga Nikollë Camaj dhe dr. Isat Jakupi ju është kthyer për parregullsi. Ato dhe dy lista tjera kanë 48 ore afat për të eliminuar mungesat.

Deri tani janë dorëzuar 17 lista nga të cilat 3 lista që garojnë për mandatet e Shqiptarëve.