Shkup, Videopërgjimi, Ermira Mehmeti: Ja kush është vajza që foli në emrin tim

0

Pas shumë kohësh deputetja shqiptare nga radhët e BDI-së, në Parlamentin e Maqedonisë, Ermira Mehmeti flet për çështjen e përgjimeve.

Përmes një postimi të gjatë Ermira Mehmeti thiotë se nuk kam dyshim se qëllimi i kësaj fushate ka qenë dhe ngelet largimi im nga skena politike.

Ajo thotë se ka bërë ekspertizën e zërit në kasetën e përgjuar dhe se e di se zëri i kujt vajze është në bisedën përgjuese

“Zonjusha në fjalë është A.A. nga Shkupi, dhe unë, por edhe Prokuroria Special e Ministria e Brendshme e kemi fotografinë e saj”