SH.A.TRADITA: ME 17 SHKURT 2016 KONCERT PREMIERË

0

SH.A.TRADITA: ME 17 SHKURT 2016 KONCERT PREMIERËSH.A.Tradita pas një aktiviteti të suksesshëm trevjeçar shfaqet para publikut të vet më të gjithë programin e saj në Koncertin Premierë që do të shfaq me 17 shkurt 2016 në sallën e koncerteve në Qendrën e Kulturës në Ulqin, me fillim në ora 19:00.

Ftojmë qytetarët që të marrin pjesë në këtë eveniment kulturor të qytetit tonë në të cilin SH.A.Tradita paraqitet me një program të larmishëm , ku do të shpalosen vlera të trashëgimisë kulturore të trevës tonë, pjesë e rendësishme e trashëgimisë kulturore mbarëshqiptare.

Të ftuar në Koncertin Premierë do të jenë , Ansambli –Ilirida- SHKUP, Folk Grupi – Bilbili- VLORE, dhe Ansambli ,, Dëshmorët e Kombit’’- OBILIQ.

Jeni të mirëseardhur .

 

                                                                                Ulqin, 13.02.2016.