Sekretari Mustafa Gorana sulmohet brutalisht!

0

Sonte rreth ores 21:00 mësojmë që sekretari për ceshtje komunale u sulmua fizikishte nga një person nga Ulqini.

Ngjarja ndodhi në restorantin “Avanti” pasi që Gorana u sulmua verbalisht pastaj edhe fizikish nga personi në fjalë.

Bëhet fjalë për Reshid Titi Resulbegoviq, djalin e zyrtarit të lartë të Socialdemokrateve Selim Resulbegoviqit që verbalisht e akuzoi sekretarin që i bën dëm familjes se tij dhe pastaj fizikisht e sulmoj.

Për këtë ngjarje janë njoftuar autoritetet përkatëse të cilët pritet të marrin masat e duhura.