Seanca e Kuvendit me 28 dhe 30 dhjetor. Ska ndërtime në Valdanos dhe Kripore

0

Mbledhja e ardhshme e Kuvendit Komunal do të mbahet me 30 dhjetor , por fillimi do të jetë me datën 28, mëson portali ynë. 

Në rend të ditës do të jenë rebalanci i buxhetit për vitin aktual, propozim buxheti për vitin e kaluar si dhe Plani hapsinor për territorin e Komunës së Ulqinit.

Sipas njoftimeve, Ministria e zhvillimit të qëndrueshëm është detyruar të pranojë kërkesat e Komunës së Ulqinit, sipas të cilave në Valdanos dhe Kripore nuk lejohet ndërtimi.