SD, ne Heshtje të Karantinës, në Uqin mbanë konventën e Këshillit të partisë.

0
Fotografi nga fushata 2017

Në mes të skandalit që zgjoi në këmbë gjithë Ulqinin pasi qe Ministri i Shëndetësisë nga Socialdemokratet,  Kenan Hrapoviq ka vendosur që të hapin karantinën për Corona Virus në Ulqin, kjo parti sot mbajti konventën këshillit Komunal në prag të zgjedhjeve partiakë.

Sikur asgjë nuk ka ndodhur, anëtarët e socialdemokrateve të Ulqinit në atmosferë festive pritën autoritetet partiake nga Podgorica.

Është bëre zakon që fushatat e partive malazeze në nivel lokal bëhen me motot qe duan Ulqinin dhe promovojnë zhvillimin e turizmit, kurse në qeveri marrin vendime të dëmshme për Ulqinin. Sikur kjo e vendosjes se Karantinës ne Ulqin!

Fotografi nga fushata 2017