Rikthimi i folkloreve ,,Zana” dhe ,,Ulqini”

0

                         OJQ ,, Qendra Muzikore LIRA” riktheu dhe bashkoj folklorin ..ZANA” dhe ,,ULQINI”  Sic dihet keto dy shoqeri jan te njoftura me aktivitetet e tyre ne festivale te ndryshme kombetare dhe nderkombetare. Qellimi i kesaj shoqerije eshte qe te afirmoj vlerat kulturore ,traditen dhe te kontriboj per turizmin e Ulqinit.

  Duhet permendur dy veteranet dhe aktivistet e ketyre shoqatave Z.BEQIR TRUMA dhe Z.KABIL MEHMETI,te cilet me sakrific te madhe dhe pune te palodhshme e kane trasheguar brez pas brezi kulturen e ketij qyteti!

  Kete obligim do ta vazhdojne koreografi Ilir Truma , drejtues i orkestres prof. Ardian Hasanaga.

 Orkestra do te perfshije instrumentalista dhe kengetar te njohur nga Ulqini.

  Njoftojm te rinjet qe regjistrimet ne kete shoqeri do te jene falas,dhe munden te kontaktojn ne keto dy numra.

     069-650-727 dhe 069-421-132
                                      FOLKLORI ,,ZANA E ULQINIT ”

PASURI QE DUHET MBAJTUR GJALLE!!