Reportazh i RTK-së: Kraja buzë liqenit (video)

0

Rruga për në Krajë, bukuritë e këtij vendi të veçantë por të harruar, problemet jetësore të banorve të saj, si dhe plaga e hapur e shpërnguljes së popullsisë, janë shtjelluar shumë bukur në këtë dokumentar të shkëlqyer