Qeveria e Malit të Zi merr votëbesimin

0

Qeveria e kryeministrit Gjukanoviq mori sonte votëbesimin në Kuvendin republikan, pasi ai u detyrua të pranojë kushtet e Malit të Zi Pozitiv.

Gjukanoviq u shpreh se është i gatshëm ti lëshojë opozitës vende në ministrinë e punëve të mbrendshme, atë të cështjeve sociale, financave, bujqësisë dhe zv. kryeministrit.

Për besimin e qeverisë votuan 42 deputet të PDS-së, partive të pakicave, Malit të Zi Pozitiv dhe 2 nga Socialdemokratët. 20 deputet votuan kundër.