Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta, uron 28 Nëntorin me një poezi nga Medvegja (video)

0

 

 

 

Gëzuar Ditën e Flamurit për të gjithë shqiptarët!Për të uruar Festën Kombëtare, zgjodha poezinë e recituar me shumë shpirt dhe emocion, të kësaj nxënëseje të mrekullueshme shqiptare në Tupallë të Medvegjës.??

Posted by Ilir Meta on Monday, November 27, 2017