Prej nesër çmimet e karburantit më lart

0

Prej nesër cmimet e karburantit do të jenë 2 cent më shtrenjtë, lajmërojnë nga Ministria e ekonomisë.
Cmimet e benzinës do të jenë 1.04 euro (BMB 98) dhe 1.00 euro (BMB 95), kurse i eurodizelit 0.86 euro.

Këto cmime do të jenë në fuqi për të paktën 15 ditë.