Filmi “Papillon”: Të premten ndarja e roleve për statistë

0

Lajmërohen qytetarët që të premten gjatë ditës me 26. 08. 2016 me fillim në ora 10:00 në Sallën kryesore të Qendrës për Kulturë do organizohet ndarja e roleve për statistë dhe role të tjera ndihmëse për filmin “Papillon”që do filmohet në tetor në Ulqin.
Janë të nevojshem personat e të gjitha moshave kryesisht ato të gjinisë mashkullore kështu që ftohen të gjithë të interesuarit të marrin pjesë.