OT: Në Ulqin pushojnë 11.480 turistë të regjistruar

0

Sipas të dhënave qe disponon Organizata Turistike , në Ulqin për momentin janë duke pushuar 11.480 turistë të regjistruar, nga të cilët 491 janë vendas , kurse 10.989 të huaj.

Nga këto 2810 janë të akomoduar në hotele, 297 në kampe dhe pushimore, kurse 8.373 janë në akomodim privat.