Nesër shqyrtimi publik për Planin hapsinor të zonës bregdetare

0

Nesër me fillim në orën 12.00 në sallën e madhe të Kuvendit Komunal do të mbahet shqyrtimi publik për draftin e Planit hapsinor të zonës bregdetare.
Ky shqyrtim pritet të ngjallë interes dhe debate, duke pasur parasysh reagimet e shumta që e kanë ndjekur që prej fillimit.
Plani hasinor duhet të miratohet nga Kuvendi i Malit të Zi.