Nesër “Parlamenti i grave”. Tema: Aktivizmi kundër dhunës ndaj gruas

0

Nesër në Podgoricë do të organizohet seanca e 7-të e “Parlamentit të grave”, me temën e aktivizmit kundër dhunës ndaj gruas.

Në këtë seancë do të marrin pjesë edhe gra nga Ulqini, si nga sektori civil ashtu edhe nga ai joqeveritar.

Forcën e Re Demokratike do ta përfaqësojnë Elma Mavriq dhe Fatbardha Pulti.