Nesër ndërprerje e energjisë elektrike

0

Për shkak të punimeve në rrjetin e tensionit të ulët “Mëhalla e Re 2”, nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike zona drejt Meterizit dhe Mendrës.

Nërprerja e energjisë do të jetë nga ora 09.00 deri në orën 15.00, njoftojnë nga EEMZ.