Nënshkruhet marrëveshja për pushtetin e ri. Ja edhe të gjitha detajet e saj

0

Sot në sallën e madhe të Kuvendit Komunal u nënshkrua marrëveshja politike ndërmjet partive shqiptare dhe Partisë Demokratike të Socialistëve.

Përvec krerëve dhe zyrtarëve të lokal, në sallë ishin prezent edhe zyrtarët e PDS-së të deleguar nga Podgorica, Halil Dukoviq dhe Ivica Kaleziq.

Më poshtë mund të shihni edhe detajet e marrëveshjes së nënshkruar.