Nënshkruhet marrëveshja për formimin e Qeverisë

0

Marrëveshja në mes Partisë Demokratike të Socialistëve dhe partive të pakicave për formimin e Qeverisë u nënshkrua sot.
Më parë u nënshkrua Platforma në mes partive të pakicave e pastaj edhe me PDS për formimin e Qeverisë. 
Pritet që në seancën e nesërme të Kuvendit të Malit të Zi, kandidati për kryeministër Dushko Markoviq, të paraqesë edhe emrat e ministrave të rinj.

Shqiptarëve në Qeveri do tu takojë Ministra për pakica, në krye të së cilës përflitet kryetari i UDSH-së Mehmet Zenka.