Në Kosovë gazetë në nder të Enver Hoxhës!

0

Në Kosovë simpatizuesit e figurës së diktatorit shqiptar kanë shkuar më larg se nderimet e zakonshme. Ato bile kanë hedhur në treg një gazetë në nder të tij.

Gazeta quhet “8 Nëntori” dhe përveç teksteve që ngrisin larg figurën dhe punën e Enver Hoxhës, ka edhe tekste të ngjarjeve aktuale.

Nga fotot mund të shihni më mirë se si duket kjo gazetë e pazakonshme.

 

2015-04-06_19.12.05 2015-04-06_19.12.21