Murati-URA-s: Kur ishte koha u interesonte sporti i Podgoricës

0

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Arian Murati, ka reaguar ashpër ndaj deklaratave të URA-s në lidhje me (mos) financimin e sportit në Ulqin. Reagimin e tij në rrjetin social facebook po e japim në terësi.

“Faqezillyku ,paburrnia,idijotizmi i disa partive politike,e në këtë rast URA nuk ka kufi.Në konkursin e Ministris së SPORTIT i cili ka qene i hapur per te gjitha subjektet sportive ka konkuruar vetem klubi Futbollit Otrant Olympic.

Per shkaqe teknike( mungese e nje dokumenti) nuk ka kaluar projekti me crast te Mërkuren do te kemi takim me perfaqesues te Ministris se Sportit ne Komunen e Ulqinit.

Mbasi edhe vetë jemi dashamir te Sportit edhe Komuna e Ulqinit ka projekte ambicioze per zhvillimin e Sportit .

Sa për dijeni Komuna financon jo një,dy por të gjitha Klubet Sportive si dhe stimulim të veçantë për të gjithë talentët e ri.

E keni pas shansin të ndihmoni Sportin e Ulqinit …por sjeni djersit shumë nuk ju ka interesuar – as nuk jeni ankuar kur ështe finacuar Sporti i Podgorices( e si të ankoheni ku atje edhe e keni selinë ).

Nëse këtë e keni për VOTA dhe poena politike ejani merreni dokumentacionin se si financohet Sporti dhe ju japim at eksluzivitet që ta publikoni ne Portalin e Partisë tuaj.

Ju që asnji ndeshje të sportistëve tanë nuk e përcillni andaj kësaj radhe ju ftoj te Dielen ne ndeshjen e futbollit ndermjet :

KF Otrant Ulqin- KF Jezero Plav.

Në playoff mesiguri do të ndeshemi me ndonjë Klub nga Podgorica të cilin ju mesiguri edhe e financoni.

Kontributi Juaj për Sportin e Ulqinit eshtë një ZERO tejet e madhe.
Përshëndetje.”