Muhamed Nika merr 1800 euro nga Kryetari i Komunës?

3

Kryetari i Komunës para disa kohëve ka miratuar vendimin që të financohet libri me temë mbi gazetarinë investiguese online në lidhje me korrupsionin e politikanëve. Sic mëson portali ynë, këtë kërkesë me vlerë 1800 euro e ka dërguar Muhamet Nika, punonjës në Komunë.

Ajo cka tërheq vëmendjen në gjithë këtë është vetë kërkesa, sipas së cilës donacioni kërkohet për botimin e 100 ekzemplarëve të cilët do tu shpërndahen, për cudi, vetë politikanëve për ti edukuar ato në lidhje me problemin e korrupsionit.

Shihet qartë se Muhamet Nika ka gjetë forma alternative për të marrë mjete, në një kohë kur punëtorët tjerë janë gati gjysëm viti pa rroga, dhe e gjithë kjo për të edukuar politikanët me problemin e korrupsionit!?

3 KOMENTET

Comments are closed.