Mentor Llunji: Projektimi aseizmik dhe arkitektura 

0

Në numrin e ri të revistës profesionale Pogled, e cila boton artikuj me tema të arkitekturës dhe inxhinjerisë së ndërtimit, është publikuar edhe një pjesë nga libri i inxhinierit të njohur nga Ulqini Mentor Llunji.
Në këtë artikull interesant mund të lexoni mbi ndikimin e zonave seizmogjike në projektimin dhe ndërtimin e objekteve, cka është e një rëndësie të vecantë për Ulqinin, duke qenë edhe vetë një zonë e tillë.
Artikullin mund ta lexoni duke ndjekur linkun e mëposhtëm. (fillon nga faqja nr. 48)

http://www.ingkomora.me/ikcg_sajt/cms/public/image/publikacije/2844.pdf