Mbrëmje letrare për Esad Mekulin

0

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Bibliotekën e Qytetit – Ulqin do të organizojë mbrëmje letrare kushtuar 100-vjetorit të lindjes së shkrimtarit Esad Mekuli.

Mbrëmja letrare do të mbahet të shtunën, më 17 dhjetor 2016, në orën 18.00, në Bibliotekën e Qytetit në Ulqin.