Mbrëmje autoriale me poetin Hajredin Kovaçi në QKI “Malësia”

0

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Qendrën Kulturore-Informative “Malësia” do të organizojnë mbrëmje autoriale me poetin Hajredin Kovaçi, të hënën, më 29 prill 2019, ora 20:00, në QKI “Malësia” – Tuz.