Mali i Zi dhe Kosova përfshihen në hartën 3D të Google

0

Google në risinë e tij më të fundit duket se ka përfshirë dhe hartën e Kosovës tredimensionale së bashku me Malin e Zi dhe me Afrikën e Jugut.

Përmes fotove të publikuara në gjysmën e dytë të vitit që lamë pas, rezulton se Kosova tashmë mund të gjendet përmes hartës 3D.

Ndërkohë për të gjithë ato që duan të shohin mbulimin 3D të Google-it në telefon duhet të keni të instaluar Google.