Kryetari i Komunës Ulqinit Loro Nrekiq ka uruar të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor.

0

“Në ditën e parë të këtij viti të ri shkollor, ju uroj të gjithë nxënësve të shkollave fillore dhe të mesme në Ulqin dhe të gjithë mësimdhënësve dhe prindërve, një vit të mbarë dhe të suksesshëm.Një urim të veçantë për të gjithë nxënësit e klasave të para, për ata që po fillojnë një etapë të re të jetës së tyre dhe kur po fillojnë të përgatiten për të nesërmen.

Urime dhe suksese.”