Kryetari Cungu dërgon mesazh urimi me rastin e Ditës së Pavarsisë së SHBA-s

0

“Kryetari I Komunës së Ulqinit Nazif Cungu i ka dërguar telegram urimi Ambasadores së SHBA-së në Podgoricë , Shkëlqesisë së saj Z.Margaret Uyehara , me rastin e katër korrikut Dites së Pavarësisë së SHBA-sëNë telegram ndër të tjera thuhet .

E nderuara Shkëlqesi më lejoni që në emër të qytetarëve të Ulqinit dhe në emrin tim personal tju dërgoj urimet më të sinqerta me rastin e Ditës së Pavarësisë së SHBA-së.

Kjo është një ngjarje me ndjenjë të vecantë sepse shënon lindjen e modelit shtetërorë të bazuar në vlerat universale të lirisë , demokracisë dhe prosperitetit .

Urime Ju, peersonelit të Ambasadës dhe mbarë popullit amerikan.

Sinqerisht i Juaji

Nazif Cungu , Kryetar i komunës së Ulqinit”

Me respekt,

Kabineti Kryetarit te Komunes se Ulqinit