Kryeministri Gjukanoviq nesër në Ulqin

0

Kryeministri i Malit të Zi Millo Gjukanoviq, nesër do të qëndrojë për vizitë në Ulqin, mëson portali ynë.

Gjukanoviq gjatë vizitës do të takohet me zyrtarët më të lartë të Komunës dhe Partisë Demokratike të Socialistëve.