Kriza e zjarrit: Komuna nderon zjarrfikësit dhe ato që ndihmuan

0

Ditën e hëne me 05.09.2016. me fillim në ora 12:00 në hotelin Albatros, kryetari i Komunë së Ulqinit Nazif Cungu, do organizojë koktej për nder të zjarrfiksave dhe atyre subjekteve të tjera të cilet kanë  kontribuar në fikjen e zjarrit në Komunën e Ulqinit, njoftohet për portalin tonë nga ky institucion