Kosovë, tërhiqet votimi për Demarkacionin

0

Kuvendi i Kosoves ka terhequr votimin per demarkacionin nga rendi i dites. Ky vendim u mor pasi lista serbe mungon dhe kalimi i kesaj marreveshjeje eshte i pamundur. Nderkohe vijon seanca parlamentare me pzetje pergjigje mes deputeteve dhe ministrave te Qeverise se Kosoves. Kuvendi vijon te ruhet nga forcat policore ndersa protesta qytetare kunder kesaj seance parlamentare nuk ka ndaluar ende.