Kosova një hap pranë UNESCO-s. Mbështetet nga 27 vende, ndër to edhe Mali i Zi

0

Këshilli Ekzekutiv i UNESCO-s ka marrë vendimin që Kosovën ta propozojë për antarsim në këtë organizatë gjatë konferencës së përgjithshme që pritet të mbahet muajin e ardhshëm.

Për këtë propozim votuan 27 vende, 14 apstenuan dhe 14 ishin kundër.
Listën se kush dhe si votoi mund ta shihni në këtë foto të marrë nga koha.net.