Korrupsion në doganën e Hanit të Hotit!

0

Nje video e sapo publikuar ne rrjetet sociale ka goditur fort per te disaten here drejtesine ne dogana. Ne video duket qarte sesi nje polic ne kete dogane ka pranuar ryshfet nga ana e nje shoferi kamioni per te kaluar kete pike kufitare. Vazhdimisht ka pasur ankesa nga drejtuesit e kamioneve sidomos se pengohen nga policet per te kaluar kufirin vetem per arsze korrupsioni pasi kane cdo dokument te rregullt. Ne video duket qarte sesi polici fut ‘dicka ne xhep’ dhe pastaj i lejon automjetet te kalojne. Nder te tjera sipas denoncuesve ne fjale policet pranojne vetem monedhen Euro. Nderkaq Policia e Shtetit ka pezulluar nga detyra inspektorin Muhamet Toka, efektiv ne Piken e kalimit kufitar te Hanit te Hotit.