Konventa “Me një qellim” në Katërkollë

0

Koalicioni “Me një qellim” sonte ka mbajtur konventën zgjedhore në Katërkollë. Para elektoratit anamalas u prezantua programi i këtij koalicioni që grupon disa subjekte politike. Duke marr para sysh që pjesa më e madhe e subjekteve dhe votave të këtij koalicioni burojnë nga kjo pjesë e Ulqinit prezenca nuk ishte aq e kënaqshme. Ky fakt vërehet lehtë nëprmjet fotografive që vijnë nga ky tubim.

Ky koalicion do të mbajnë tubimin kryesorë në Ulqin nga ku vjen edhe kryesuesi i listës Gzim Hajdinaga. Tubimi do të mbahet në qendrën kulturore të Ulqinit.