Komuna e Ulqinit: Puntorët marrin rroga, semaforët përsëri në funksion

2

Pas disa muajve të punësuarit në Komunë dhe ndërmarrjet publike kanë marrë një nga rrogat e prapambetura.  Mësohet se puntorët e ndërmarrjeve publike kanë marrë nga një rrogë kurse ato në Komunë pjesën tjetër të muajit gusht. Rikujtojmë se situata me rrogat e prapambetura është alarmante, ku te disa ndërmarrje i kalon 10 muaj.

Shlyerja e borxheve ndaj mirëmbajtësve të semaforëve ka bërë që nga sot ato përsëri të vendosen në funksion, pasi kishin më se dy muaj që nuk punonin. Shlyerja e borxheve ndaj punëtorëve dhe furnizuesve është theksuar si njëri nga  prioritetet e pushtetit të ri në Komunën e Ulqinit.

2 KOMENTET

  1. cfar hajnije komuna tivarin i jep rogat rregullisht bile edhe me te mdha kurse kreditet e borxhet qe i ka i shlyne me kiste per te marr shembull kurse ketu vjen njeri shkon tjetri vjen tjetri vetem vjedhin dhe mendojne te sigurojne te ardhura per te blere votat dhe te bejne jete luksoze ku je o zot qe nuk e ben nje termet ta bej komunen e ulqinit rrafsh me toke

  2. Zoti sheh dhe nien por ndoshta edhe vonon por nuk harron, nuk ka per cka mu rrafshu komuna por duhen mu rrafshu ata njerez qe po e bankrotojn (hajnojn) komunen, faji perseri tek ne esht qe ja dham voten ketyre matrapazave qe per heren tjeter me nxan mend.

Comments are closed.