Komuna e Ulqinit: Nesër rrogat për të punësuarit

3

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu dhe Sekretari për buxhet dhe financa Valdet Axhemi, menjëherë pas aprovimit të buxhetit për vitin 2016 në kuvendin e djeshëm, përfunduan procedurën për marrjen e mjeteve me vlerë 4 250 000 euro, gjë që u realizua sot.

Pra, pritet që nesër Komuna e Ulqinit të paguaj rrogat të të punësuarve në Komunë dhe atyre në ndërmarrjet publike.

Pagesa e rrogave për punëtorët mbetet një ndër prioritetet të pushtetit të ri në Komunën e Ulqinit.

3 KOMENTET

  1. Nderrmarrjen e ujsjellsit dhe kanalizzimit e keni haarru krejt, tjert ndermarrjet i kaan marr rrogat kurse te ujsjellsit asnji lek, e sidamas pa uj nuk rrihet, por esht mir me iu nal ujin tanve edhe me pa njer se si reagojn, turp per udheheqsat e komunes ne krye te cungut e tuj vazhdu tjer e tjer, turp ju qoft.

  2. NP Ujesjelli dhe kanalizimi duhet vet me i siguru rrogat prej punes se vete, tuj mledh paret e ujit, Tan e dim se sa uji vidhet nga qytetaret me ndihmen e atyre qe punojn ne ndermarrje dhe se sa punetore as nuk vijn ne pune kurr, por dojn rroga. asht ba cerdhe e PD.

  3. Normal qe duhet vet me i siguru por mos te harrojm se edhe komuna ka pas marr borxh edhe prej komunales ujes-kanalizim, edhe plus qe ka borxh hala komuna ndaj ujes-kanal. Keshtu qe me shiku holl e holl edhe ndermarrjet tjera mundet me i mledh paret e veta si n-k-veprimtarive, e gjuetis etj etj, por me sa duket krediti esht marrur per te shlyer rrogat e te gjithave ndermarrjeve komunale po ashtu e ndaj komunes e jo vetem kujt ja doj qejfi .

Comments are closed.