KKZ: Apel qytetarëve të kontrollojnë regjistrin zgjedhor dhe vendvotimin

0

Komisioni Komunal Zgjedhor u bën apel qytetarëve të Ulqinit që ti drejtohen filialit të Ministrisë së mbrendshme në Ulqin, me qëllim informimin për regjistrin zgjedhor dhe vendvotimin e tyre në zgjedhjet e 16 tetorit, thuhet në kumtesën drejtuar portalit tonë nga ky institucion.