KKSH: Të premten shfaqja premierë e filmit “Popullit tim”

0

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në bashkëpunim me Qendrën për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Kulturës së Pakicave organizon shfaqjen premierë të filmit dokumentar “Popullit tim”.

Filmi do të shfaqet në Galerinë e Qendrës për Kulturë në Ulqin, të premten me 6 Maj 2016, me fillim në or 20.00.