KKSH: Të hënën nënshkrimi i Memorandumit të bashkëpunimit me KKSH në Serbi

0

Ju njoftojmë se të hënen, më 10.02.2020 në ora 11, në Galerinë e Qendrës së Kulturës, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi do të nënshkruajë Memorandum Bashkëpunimi me Këshillin Kombëtar Shqiptar në Serbi.
Ju ftojmë  si media që të merrni pjesë dhe ta përcillni ngjarjen.
Duke Ju falënderuar paraprakisht, Ju urojmë punë të mbarë!
KKSH