KKSH-Art Club: Takim letrar me shkrimtarin, Ridvan Dibra

0

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi  në bashkëpunim me Shoqatën e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” organizojnë Takim letrar me shkrimtarin Ridvan Dibra. Takimi do të mbahet më 20 prill 2019, ora 20:00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.