KKSH-ALSAR: 4000 libra për shqiptarët në Mal të Zi

0
Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi gjatë vitit 2019 ka bërë përpjekje për të siguruar literaturë të ndryshme për nxënësit shqiptarë në Mal të Zi dhe me këtë rast, iniciativës së Këshillit i është përgjigjur pozitivisht Fondacioni Arsimor Kulturor Humanitar – ALSAR nga Tirana, Shqipëri. Ata kanë siguruar për nevojat e shkollave me mësim në gjuhën shqipe në Mal të Zi një fond prej rreth 4000 kopjesh të 400 titujve.
Me këtë rast Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi organizon aktin e dhurimit të këtyre libra, të hënen më 30.12.2019, ora 18:00 në Galerinë e Qendrës për Kulturë – Ulqin.