KKSH: Aktivtetet me rastin e 28 Nëntorit

0

KËSHILLI KOMBËTAR I SHQIPTARËVE NË MAL TË ZI ME RASTIN E DITËS SË FLAMURIT KOMBËTAR – 28 NËNTORIT REALIZON KËTO AKTIVITETE:

 

PLAVË

 • 11. 2017
 • SHFAQJE ARTISTIKE NË QENDËR PËR KULTURË – PLAVË, ORA 12:00
 • NË  BASHKËPUNIM ME SH.A. „MAJA E KARANFILIT“

 

MALËSI – TUZ

 

 • 11.2017
 • MANIFESTIM KULTUROR NË QIK – MALËSI ORA 19:00
 • NË BASHKËPUNIM ME SH.A. „KOHA“ DINOSHË

 

ULQIN

 

 • 11.2017
 • MARATONA SHKODËR – ULQIN
 • NISJA PARA BASHKISË SHKODËR ORA 9:00
 • CAKU PARA KOMUNËS SË ULQINIT

 

 

 • PROGRAM ARTISTIK

ME SHOQËRITË KULTURO – ARTISTIKE DHE TË FTUAR SPECIAL AKTORIN GJERGJ DOÇI

 • QENDRA PËR KULTURË ULQIN ORA 19:00

 

AKTIVITETET FINANCOHEN NGA:

FONDI PËR MBROJTJEN DHE REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË PAKICAVE