Kisha ortodokse serbe vazhdon përdhosjen e trashigimisë shqiptare

0

Kisha ortodokse serbe vazhdon intensivisht në mënyrën më të fëlliqur të përdhose trashigiminë kulturore dhe historike të Krajës dhe të gjithë shqiptarëve kombetarisht, duke uzurpuar gërmadhat e kishave në ujdhesat e Liqenit të Shkodrës.

Këto imazhe të publikuara nga portali KrajaOnline janë te ujdhesës Pllanik në të cilën punimet po vazhdojnë intensivisht dita ditës.

Organet kompetente në nivel lokal dhe qendrorë duhet të reagojnë dhe të ndalin degradimin dhe përdhosjen e trashigimisë kulturore të Krajës nga Amfillohije Radoviqi me shokë.

Mos reagimi i tyre vetëm sa legjitimon dhe promovon veprimet e këtij institucioni

 

Marrë nga faqja publike: Forca Tivar

 

Kraja12