Karate Club “REI” dominon në turneun imternacional në Podgoricë

2

KC REI dominon prej garës në garë.Të dielen me datën 06.12.2014 KC REI merr pjesë në turneun internacional në Podgoricë. Në këtë turne morrën pjesë 46 klube me 727 garues.
Karate Club REI u rendit në vendin e 5(pestë) në klasifikimin e përgjithshëm. Karate Club REI arriti të sjellë 6(gjashtë) medalje të arta, 3(tre) medalje të argjenda si dhe 19(nëntëmbedhjetë) të bronzit.Garuesit që morën pjesë në këtë turne dhe u kurorëzuan me medalje të arta, argjenda dhe të bronzit janë:
-Elda Kurti
-Jegor Bjeluosov
-Gjenis Qaushi
-Santin Kraja
-Dritjon Ravja
-Anida Subrahimoviq,
-Jovan Brajoviq
-Leart Rexha
-Damir Subrahimoviq
-Denis Kahari
-Agim Baftijari
-Neqe Molabeqiri
-Admir Sella
-Ermir Kurti
-Hamza Cobiq
-Nexhat Cobiq
-Edmond Mehmedi
-Adonis Markashi
-Edin Vejsiloviq
-Andrea Dragojeviq
-Slobodan Batriqeviq
-Kerim Rashiti
-Edon Mujoviq
-Danilo Coguriq
-Gjovani Shkreli

Karate Klub REI mori pjese edhe në kampionatin e Malit të Zi për kadet Junior dhe U21 ku arriten një rezultat të mire.Ne perfaqësuesen e Malit të Zi ftohen 4(katër) garues të KC REI.  Ato janë:
-Edmond Mehmedi
-Adonis Markashi
-Emir Mustafiq
-Andrea Dragojeviq

Po ashtu në turneun Trofeu i Tivarit,  Karate Klub REI arrin edhe një sukses tjetër ku u  rendit ndër klubet më të mira. Kjo tregon se në këtë klub po punohet me intensitet dhe perkushtim të madh. Trajnerët Nail-Shilo Kurti dhe Gjovan Shkreli shprehen se janë shumë të kenaqur me rezultatet e arritura nga nxënësit e tyre.Ato i përgëzojnë te gjithe garuesit për rezultatet e arritura dhe ju urojnë edhe më shumë sukses në të ardhmen.

 

 

2 KOMENTET

  1. Urime Klubit REI dita dites po deshmojn se jan klubi me i mir urojm trajnerin SHILON vec perpara

Comments are closed.