Inpeksioni heton procedurat e shkarkimeve të kryetarit Gjeka

0

Inspektorët e Drejtorisë për inspektime kanë kërkuar tu dërgohen disa dokumentacione të Komunës së Ulqinit.
Portali ynë mëson se interesant për inspektorët ka qenë dokumentacioni lidhur me shkarkimin e tre zyrtarëve të Komunës nga ana e kryetarit në largim Fatmir Gjeka, si dhe disa punësime të cilësuara në kundërshtim me ligjin.

Ato kanë lajmëruar se javën e ardshme do të vijnë për kontroll të detajuar.