Hotelet dhe apartamentet më të mira në Ulqin sipas turistëve!

0

TripAdvisor, një ndër ueb faqet më të njohura për kritika dhe sugjerime sa i përket udhëtimeve, si dhe për forume interaktive udhëtimesh, ka edhe një listë me hotelet dhe apartamentet më të mira në Ulqin sipas turistëve të cilët janë akomoduar aty.

5 hotelet me kritikat më të mira në Ulqin janë:

1. Palata Venezia

2. Apartments Tati

3. Otrant Beach Hotel

4. Hotel Olympic

5. Hotel Mediteran

 

Sa i përket apartamenteve, të cilat ofrojnë B&B (bed and breakfast), 5 më të vlerësuarit në Ulqin janë:

1. Hotel Haus Freiburg

2. Hotel Laguna

3. Old Town Rooms

4. Apartments Croma

5. Adriatik Apartments

 

Vlerësimi është bërë sipas këtyre kritereve: vandndodhja, cilësia e gjumit, dhomat (pajisjet), shërbimet, vlera (çmimi në krahasim me ofertën), pastërtia.