Hotel Mediteran: Iftar nga ambasada e Emirateve të Bashkuara Arabe

0

Pas shoqatës nga Turqia, edhe ambasada e Emirateve të Bashkuara Arabe do të organizojë iftar në Ulqin.

Iftari do të organizohet sot, dhe ashtu si në rastin e mëparshëm për këtë është zgjedhur hoteli i mirënjohur “Mediteran”.