ARTIKUJT E FUNDIT

Forca përgëzon partitë shqiptare për marrëveshjen e arritur në Tuz

Të nderuar bashkëkombas, Të nderuar liderë dhe votues të ASH, LDSH dheUDSH Forca e Re Demokratike e përgëzon arritjen e marrëveshjes në mes të subjekteve shqiptare nëkomunën e Tuzit. Jemi te bindur se Alternativa Shqiptare, UnioniDemokratik i...

Gjeka: Ska pare për Vit Të Ri, Ulqinakët do të bëjnë “shtimung” vet.

Mungesa e mjeteve financiare është arsyeja kryesore pre këtij vit Organizata Turistike nuk do të organizojnë pritjen e vitit të ri në të hapur, thotë drejtori i OT Fatmir Gjeka për “Vijesti”...

Forca: Mesazh ngushëllimi Ambasadës së SHBA në Mal të Zi

Ulqin, 29.04.2020 Nr. 800-23/20 E ndëruara Shkëlqesi zonja Rising Reinke, Në emër të Forcës së Re Demokratike dhe në emrin tim personal, ju...

Koha Javore rikthehet te lexuesi në formatin e printuar

Koha Javore rikthehet te lexuesi në formatin e printuarNga dita e enjte, gazeta “Koha Javore” rikthehet para lexuesve nëformatin e printuar. Në kohën e masave të veçanta për parandalimine pandemisë së shkaktuar...

Koha javore” prej tani në versionin PDF

“Koha Javore” si gazetë e shkruar prej këtij numri e ndërpret botimin për shkak të situatës së krijuar nga koronavirusi. Ndërprerja e “Kohës javore” në formën e printuar bëhet për t’i...

Cungu & Co ndanë 10.000 euro për luftën kundër koronavirusit

Kompanija "Cungu & Co" kontribuon Trupit koordinues nacional të Malit të Zi për sëmundje infektive për luftë kundër COVID-19 me donacion prej 10.000€.

Cungu & Co dhuron 10.000 € Trupit Koordinues Nacional për sëmundjet infektive

Kompania “Cungu & Co” ka dhuruar sot 10.000 Trupit koordinues nacional të Malit të zi për sëmundje infektive për luftë kundër virusit të ri Corona, COVID-19. Kjo gjë u bë e njohur nga drejtori i...

SHF “Marshall Tito”: Njoftim për mësimin në distancë

Të nderuar prindër,Siç ju kemi informuar që në bazë të urdhërit të autoriteteve shtetërore është ndërprerë procesi mësimor, duke filluar nga data 16.03.2020 dhe do të zgjasë së paku 15 ditë.IP SHF...

Ambasadori i Gjermanisë takoi zyrtarët e Forcës së Re Demokratike

Kumtesë - FORCA Vizita e Ambasadorit së Republikës  së Gjermanisë në Mal të Zi Sot me 13 Mars 2020, kryetari i Forcës së Re Demokratike, z.Nazif...

Biznesi i Ulqinit i alarmuar për rrezikun e coronavirus

Sot ne ambientit e Hotelit “Dolcino” është mbajtur tryeza me temën e përgatitjes për emergjencën sanitare të shkaktuar nga rreziku i përhapjes së virusit Covid-19. Tryeza u nis si iniciativë e sipërmarrësit Nazif Cungu me...

KKSH: Punëtoria e dytë e trajnimit për mbrojtjen e të drejtave të shqiptarëve në...

Të nderuar, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi organizon trajnimin “PROMOVIMI DHE MBROJTJA E TË DREJTAVE TË SHQIPTARËVE NË MAL TË ZI”. Trajnimi për ngritjen e kapaciteteve, në sferën e promovimit...

Cungu letër Markoviqit: Ideja për karantinë në Zogaj ështe gabuar dhe e dëmshme

Ulqin, 24.02.2020. Nr. 800-9/20 QEVERISË SË MALIT TË ZI N/D e z.Dushko Markoviq, kryetarit të Qeverisë I nderuari z. Markoviq,