ARTIKUJT E FUNDIT

Forca përgëzon partitë shqiptare për marrëveshjen e arritur në Tuz

Të nderuar bashkëkombas, Të nderuar liderë dhe votues të ASH, LDSH dheUDSH Forca e Re Demokratike e përgëzon arritjen e marrëveshjes në mes të subjekteve shqiptare...

Gjeka: Ska pare për Vit Të Ri, Ulqinakët do të...

Mungesa e mjeteve financiare është arsyeja kryesore pre këtij vit Organizata Turistike nuk do të organizojnë pritjen e vitit të ri në...

Rakomandime teknike për Zgjedhje në kohën e epidemisë Covid-19

Duke marr parasysh situatën epidemiologjike në Mal të Zi, Komisioni shtetëror zgjedhor ka jap rakomandime teknike për mbajtjen e zgjedhjeve me qëllim të mbrojtjes...

Forca: Mesazh ngushëllimi Ambasadës së SHBA në Mal të Zi

Ulqin, 29.04.2020 Nr. 800-23/20 E ndëruara Shkëlqesi zonja Rising Reinke, Në emër të...

Koha Javore rikthehet te lexuesi në formatin e printuar

Koha Javore rikthehet te lexuesi në formatin e printuarNga dita e enjte, gazeta “Koha Javore” rikthehet para lexuesve nëformatin e printuar. Në...

Koha javore” prej tani në versionin PDF

“Koha Javore” si gazetë e shkruar prej këtij numri e ndërpret botimin për shkak të situatës së krijuar nga koronavirusi. Ndërprerja...

Cungu & Co ndanë 10.000 euro për luftën kundër koronavirusit

Kompanija "Cungu & Co" kontribuon Trupit koordinues nacional të Malit të Zi për sëmundje infektive për luftë kundër COVID-19 me donacion prej...

Cungu & Co dhuron 10.000 € Trupit Koordinues Nacional për sëmundjet...

Kompania “Cungu & Co” ka dhuruar sot 10.000 Trupit koordinues nacional të Malit të zi për sëmundje infektive për luftë kundër virusit të ri...

SHF “Marshall Tito”: Njoftim për mësimin në distancë

Të nderuar prindër,Siç ju kemi informuar që në bazë të urdhërit të autoriteteve shtetërore është ndërprerë procesi mësimor, duke filluar nga data...

Ambasadori i Gjermanisë takoi zyrtarët e Forcës së Re Demokratike

Kumtesë - FORCA Vizita e Ambasadorit së Republikës  së Gjermanisë në Mal të Zi Sot me...

Biznesi i Ulqinit i alarmuar për rrezikun e coronavirus

Sot ne ambientit e Hotelit “Dolcino” është mbajtur tryeza me temën e përgatitjes për emergjencën sanitare të shkaktuar nga rreziku i përhapjes së virusit...

KKSH: Punëtoria e dytë e trajnimit për mbrojtjen e të drejtave...

Të nderuar, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi organizon trajnimin “PROMOVIMI DHE MBROJTJA E TË DREJTAVE TË SHQIPTARËVE NË MAL TË...